Ingredienser
200g fuldkorns hvedemel
100g Sukrin
75g grahamsmel
1/2 tsk revet muskatnød
2 tsk. natron
2 tsk. kanel
3 æg
14g Becel vegetabilsk olie
300g æblemos fra Urtekram
15g Perfect Sød fra Easis
490g fintrevet gulerod
Fremgangsmåde
2g Becel pro-activ, til at smøre formen.
Alle tørre ingredienser blandes i en skål.
Æg, olie, æblemos & Perfect Sød piskes sammen og blandes ned i skålen med de tørre ingredienser.
Dejen piskes godt, hvorefter gulerødderne vendes i.
Dejen hældes i en velsmurt springform eller lille bradepande og bages ca. 60-70 min. ved 175g (ikke varmluft).
Servér evt. med grøn ostecreme eller cheesecaketopping m. jordbær på toppen.
Gulerodskagen bliver faktisk bedst, hvis den får lov at stå i køleskabet til dagen efter – så bliver den rigtig godt svampet….