Hindbær-ricotta muffins (cheesecake)


Opskrift på skønne muffins, med kun 141 kalorier pr. 100g.

Hindbær-ricotta muffins (cheesecake)

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 141
Kulhydrater: 42 %
Proteiner: 22 %
Fedt: 36 %


Ca. 10 portion(er)
Ca. portions størrelse: 33 g
Ca. 47 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Kage
Emneord: Kalorielet
Udgivet i juni, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

250g ricotta
160g æggehvide
saft fra 1 lime
35g Perfect Fit fra Easis
80g fuldkornshvedemel
korn fra 1 vaniljestang
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
250g frosne hindbær

Fremgangsmåde

Pisk æg, ricotta og limesaft sammen.
Bland mel, Perfect Fit, vanilje, bagepulver og natron & pisk bagefter i æg-/ricotta blanding. Pisk grundigt.
Put et par hindbær i bunden af ca. 10 stk. silicone-muffinforme (de er bedre end papirforme, da intet sætter sig fast i dem), kom dej i & slut af med hindbær.

Bag ved 180g i 25-30 min. (ikke varmluft).

Denne her opskrift er en modificering af Foodies N’Fasion‘s opskrift.

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.