Skøn suppe, der sætter godt gang i forbrændingen.
Ingredienser
105g løg
8g frisk chili (1 hel uden kerner)
3 fed hvidløg i krydderolie fra sund fornuft
170g skrællede kartofler
570g frisk blomkål i mindre buketter
2 bouillonterninger
1 ltr. kogende vand
5g Becel vegetabilsk rapsolie
4 tsk. peber
3 tsk. salt
1/4 tsk. knust spidskommen
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
½ tsk. stødt muskatnød
Fremgangsmåde
Skær løg, chili (uden kerner) & kartofler i grove tern.
Pres hvidløg.
Varm olien op & svits løg, hvidløg + chili, til løgene er blanke.
Tilsæt kartofler & blomkål – lad det svitse imens der vendes godt i det, i 5 minutters tid.
Tilsæt bouillonterninger, kogende vand + krydderier.
Lad det koge op & simre i godt 20 min. til kartoflerne er møre.
Blend det hele med en stavblender & smag evt. til.
Servér f.eks. med disse skønne rejer & denne fantastiske avocadocreme (ikke med i kalorieberegningen).
En portion med rejer + avocado er på kun 264 kalorier I ALT!