Cremet og mættende koldskål med æggehvide


Opskrift på lækker, proteinrig koldskål, med kun 46 kcal pr. 100g.

Cremet og mættende koldskål med æggehvide

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 46
Kulhydrater: 33 %
Proteiner: 61 %
Fedt: 6 %


Ca. 2 portion(er)
Ca. portions størrelse: 345 g
Ca. 159 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Udgivet i maj, 2018
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

100g pasteuriserede æggehvider
250g Thiese Skyr
300 ml kærnemælk
25g citronsaft
3g Dr. Oetker revet citronskal (eller appelsinskal, hvis du har mere lyst til det)
2g vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
10g Perfect Sød fra Easis

Fremgangsmåde

Vend alt på nær æggehviderne sammen
Pisk æggehviderne stive i en separat skål.
Vend det hele sammen.

Denne koldskål er egentlig bedst den dag den bliver lavet. Men den kan sagtens holde sig som alm. koldskål i køleskabet, den skal dog have en ordentlig pisker, hvis den har stået en dag på køl.

I stedet for kammerjunkere bruger jeg Easis Rugbrøds Crunch – det smager super godt!

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.