Voldsomt lækre bøffer, med en virkelig god smag – og så gør det jo intet at de samtidig er super sunde…
Ingredienser
200g skrællet & groftrevet rå rødbede (vær smart, brug gummihandsker i processen)
400g hakket kylling 3-6%
60g finthakket rødløg
5g presset hvidløg
50g æggehvide (1 bæger)
2 tsk. peber
2 tsk. salt
1 tsk. paprika smoked
1/4 tsk. knust spidskommen
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
20g Becel vegetabilsk olie
Fremgangsmåde
Rør alt på nær olien sammen til en fars.
Form til 6 bøffer (igen en god idé med gummihandsker) & stil dem på køl i en halv time ca.
Varm en pande op med olien på & svits først bøfferne på begge sider ved høj varme, steg dem herefter færdige (ca. 10. min. på hver side) ved svagere varme.
Servér dem med en god salat, ovnbagte rodfrugter – eller lige det du har allermest lyst til. Jeg lavede en burger, med en god blandet salat…
Jeg tror egentlig at de ville gøre sig rigtig godt enten med disse spinat wannabe-pandekager, eller disse “burgerboller”.