Humus er vist det nye sort, hvis man skal tro alle de undersøgelser/artikler der dukker op. De påstår at de der spiser humus ofte, er slankere end de der ikke gør… Tjah, så kan man jo selv vælge om man vil tro på det – uanset hvad, så smager det bare skønt!
Ingredienser
200g kikærter fra Urtekram
30g Tahin fra Urtekram
10g hvidløg (4-5 fed – og ja, jeg kan godt lide smagen af hvidløg, så hvis du ikke er til så meget hvidløg, vælg et fed eller to fra)
1½ tsk. knust spidskommen
25g Kikkoman Less Salt Soja (jeg foretrækker den med mindre salt)
30g friskpresset citronsaft
100g cheasy a38 naturel 0,1%
1 tsk salt
2 tsk peber
20g af kogevandet fra kikærterne
Fremgangsmåde
Lig kikærterne i blød i 12 timer – sørg for at de ligger i rigeligt vand, de suger godt til sig.
Kog kikærterne i en time – sørg for at holde noget af kogevandet tilbage, når det hældes fra.
Kom det hele i en foodprocessor, og kør det fuldstændig i smadder – brug evt. lidt mere kogevand, hvis du synes det er for fast.
Smag til & nyd…