Det et sæson for rabarber lige nu, og hvorfor ikke bruge denne fantastiske grøntsag på flest mulige måder. Min morgengrød sætter pris på lidt fornuftig variation…
Ingredienser – grød
100g rabarber i mindre stykker
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
1 tsk. Perfect Sød fra Easis
100 ml vand
35g grovvalsede Ota havregryn
80 ml vand
Ingredienser – vaniljeskyr
70g skyr fra Levevis
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
½ tsk. Perfect Sød fra Easis
½ tsk. citronsaft
5g græskarkerner
Fremgangsmåde
Kom rabarber, vanilje, Perfect Sød & vand i en gryde.
Kog op & lad simre i 10 minutter.
Rør godt rundt & sørg for at mose rabarberne helt ud.
Tilsæt havregryn & 80 ml. vand.
Kog op & lad simre i ca. 10 minutter mere.
Rør skyr, vanilje og citronsaft sammen.
Rist græskarkernerne på en tør pande, indtil de “popper”.