Det er blevet så farligt populært at undgå madspild, og jeg siger da ikke nej tak til en fornuftig trend! Og når det så endda er med til at gøre min yndlings-morgengrød endnu mere varieret, så er det da bare win-win.
Som skrevet i et tidligere indlæg, er Mr. Squeeze flyttet ind i mit liv (et monster af en juicepresser), og den pulp han skaber imens der sprøjtes sund juice ud, skal da også bruges til noget godt…
Ingredienser
35g grovvalsede Ota havregryn
10g goji-bær
100g ananaspulp (pulpen kommer fra juicepresseren)
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
½ tsk. salt
200 ml vand
Skyrcreme
100g Levevis skyr
5g friskpresset ananasjuice
½ tsk. vaniljepulver
1 tsk. Perfect Sød fra Easis (3g)
Fremgangsmåde
Kom havregryn, gojibær, vaniljepulver, salt & vand i en microovns-egnet skål.
Giv det 2 minutter på højeste effekt.
Rør ananaspulp i & giv det 2 minutter mere.
Lad grøden hvile i ca. 2 minutter.
Imens grøden hviler, røres skyrcremen sammen.
Kom grøden i en tallerken, top med skyrcreme & drys evt. med lidt friske ananasstykker, hvis du lige har nogle på lager (ikke med i kalorieberegningen).
Grøden kan naturligvis også laves på traditionel vis i en gryde, så skal ananaspulpen blot tilsættes, når grøden er ved at være i rette konsistens.