Ikke ligefrem rocket science – men genbrug af min favorit broccolipuré. Som skrevet før, så bruger jeg den ret meget – det er simpelthen så godt!
Ingredienser
450g broccoli, skyllet og i mindre buketter
80g af kogevandet fra broccolien (så HUSK at gemme det, når du hælder vandet fra)
20g mandler
20g pinjekerner
100g Philadelphia Sweet Chili
11g hvidløg (2 fed ca.)
1 tsk. salt
2 tsk. peber
½ tsk. chiliflager fra Urtekram
70g serrano skinke (195,7 kcal pr. 100g)
70g Spaghetti – Svarta bönor (Bønne-pasta, rig på proteiner, fattig på kulhydrater – købt i Super Brugsen)
310g cherrytomater
Fremgangsmåde
Rist mandler og pinjekerner gyldne på en tør pande.
Kom skinken på en bageplade med bagepapir, og varm i 5 min. på 200g varmluft, tag det ud & lad det dryppe af på køkkenrulle.
Kog broccoli i 5 min. i rigeligt vand – hæld vandet fra (HUSK at gemme 80g af kogevandet).
Kom de kogte broccoli-buketter & kogevandet ned i en skål med nødder, hvidløg, friskostog krydderier. Blend det hele sammen til en tyk puré.
Kog bønne-pastaen i 8 min.
Fordel cherrytomater, puré, pasta og skinke på to tallerkener – og nyd det!