Saucen som snildt kan erstatte den traditionelle kirsebærsauce til ris á la manden!
Ingredienser
120g friske blåbær (frosne kan også bruges, så skal saucen bare have lov at blive varmet helt igennem i sidste fase, hvor der tilføjes hele bær)
8g lys agave sirup
2g kartoffelmel
½ dl vand
1g citronsaft
En smule Perfect Sød fra Easis
Fremgangsmåde
100g blåbær, sirup & 1/4 dl vand kommes i en gryde & varmes igennem.
Det hele blendes med en stavblender, eller moses med en gaffel.
Rør kartoffelmel ud i 1/4 dl vand & rør det i gryden.
Tilføj de sidste 20g blåbær & sørg for ikke at smatte dem ud.
Smag til med citronsaft & Perfect Sød.
Kan serveres til denne superskønne dessert (appelsin-perlebyg med mandler i cremet skum), på risalamande, bruges i en trifli, is eller andre desserter.