Ingredienser
45g chorizo i tynde skiver
200g perlebyg
4g vegetabilsk olie fra Becel
70g hakkede løg
3 fed presset hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
3 tsk. urtepeber fra Urtekram
2 tsk. citronsalt (eller alm. salt)
1 dåse hakkede tomater
½ ltr. kyllingebouillon
400g kylling inderfilet
200g ærter
Fremgangsmåde
Skyl perlebyg og stil det til afdrypning.
Steg chorizo sprødt på en varm pande uden olie. Læg skiverne på fedtsugende papir.
Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt krydderier.
Tilsæt kylling og perlebyg, vend godt i det.
Hæld tomater og bouillon ved & lad simre i ca. 25 min.
Tilsæt ærter + chorizo & varm godt igennem.
Smag evt. til.
Opskriften er også lavet med bacon i stedet for chorizo.
Opskriften er fra iForm (kræver abonnement) – dog modificeret en smule.