Ingredienser
50g bacontern
200g perlebyg
4g vegetabilsk olie fra Becel
80g hakkede løg
12g presset hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
3 tsk. urtepeber fra Urtekram
2 tsk. citronsalt (eller alm. salt)
1 dåse hakkede tomater
½ ltr. kyllingebouillon
500g kylling inderfilet
200g ærter
Fremgangsmåde
Skyl perlebyg og stil det til afdrypning.
Steg bacon sprødt på en varm pande uden olie. Læg dem fedtsugende papir.
Svits løg og hvidløg i olien, tilsæt krydderier.
Tilsæt kylling og perlebyg, vend godt i det.
Hæld tomater og bouillon ved & lad simre i ca. 25 min.
Tilsæt ærter + bacon & varm godt igennem.
Smag evt. til.
Opskriften er også lavet med chorizo i stedet for bacon.
Opskriften er fra iForm – dog modificeret en smule.