Ingredienser
225g kylling inderfilet
140g ananas i dåse
1 peberfrugt (jeg brugte en orange, mest for farvens skyld)
3 spsk. ananassaft (32g)
1 spsk. soya (6g)
2 tsk. Mango curry krydderi fra Santa Maria (alm. karry kan også anvendes, jeg synes blot mangoen giver en rigtig god smag)
1 tsk. krydderpeber fra Urtekram (eller alm. peber)
Fremgangsmåde
Bland ananassaft, soya og krydderier til en marinade.
Kom kyllingen i et lille ovnfast fad, hæld marinaden over & vend kyllingen godt rundt.
Lad det trække i ca. 15 min.
Skær peberfrugt i ikke alt for små skiver, så de stadig beholder lidt bid efter de har været i ovnen.
Skær ananassen i mindre skiver, hvis ikke de er det i forvejen.
Hæld ananas og peberfrugt i det ovnfaste fad & vend godt rundt.
Sørg for at kyllingen kommer til at ligge øverst i fadet.
Varm i ovn på 200g (ikke varmluft) i ca. 20 min. til kyllingen er mør.
Servér med masser af agurk & f.eks. nudler (ikke med i kalorieberegningen).