Ingredienser
1 æg
120g usødet æblemos
15g cheasy a38 naturel 0,1%
20g Becel pro-activ
75g Odense marcipan uden tilsat sukker
35g sukrin
70g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
20g valleproteinpulver fra Urtekram
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
130g friske blåbær (hvis der bruges frosne, skal de være tøet HELT op)
10g sukrinmelis (læs her hvordan du laver din egen sukrinmelis & sparer penge)
Fremgangsmåde
Vend blåbær i sukrinmelis i en skål for sig.
Bland sukrin, mel, valleprotein, vaniljepulver, bagepulver & natron sammen i en anden skål.
Riv marcipan & pisk det godt sammen med æg, æblemos, cheasy & becel i en tredje skål.
Tilsæt melblandingen til marcipanblandingen & pisk grundtigt sammen.
Vend forsigtigt blåbær i dejen tilsidst.
Kom dejen i muffins-forme – jeg kom ca. 2 spsk. dej i hver & fik 7 stk.
Bag ved 180g varmluft i ca. 15 min.