Ingredienser
2 æg
55g sukrin
15g Agave lys sirup
12g kokosmel (sund fornuft)
2 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
50g hvedemel
2 æbler (ca. 280g når de er skrællet og uden kærnehus)
30g rosiner (First Price)
Fremgangsmåde
Pisk æg & sukrin godt sammen.
Tilsæt resten, på nær æbler & rosiner.
Sørg for at få pisket det grundigt sammen.
Æbler skrælles og skæres i små tern.
Vend æbler & rosiner i dejen (ikke piske)
Og nej, det ser ikke særlig “dejet” ud, men den er god nok…
Kom dejen i 10-12 muffinsforme, og her er det virkelig en god idé at bruge siliconeforme – ellers kan du godt ende ud med at skulle skrabe dem ud af papirsforme.
Bag i 20-25 min. på 180g (ikke varmluft)
Lad dem køle helt af, så er de lige til at smutte ud af siliconeformene.