Ingredienser
2 ubehandlede appelsiner på lidt over 300g samlet
3 store æg
100g mandler
1 tsk. bagepulver
2 tsk. Perfect Sød fra Easis
Fremgangsmåde
Skyl appelsinerne, put dem i en gryde & dæk dem med vand.
Kog appelsinerne op & lad dem simre i ca. 1½ time.
Hæld vandet fra & lad appelsinerne køle af.
Skær appelsinerne i mindre stykker & fjern evt. kerner.
Blend dem til puré med en stavblender (ja skrællen skal blendes med).
Pisk æg godt & hæld 300g appelsinpuré i. Pisk igen.
Tilsæt bagepulver & pisk.
Mal mandlerne til mel & bland dem i æggemassen.
Tilsæt Perfect Sød & pisk godt.
Beklæd en springform med bagepapir & hæld dejen i.
Bag 40-45 min ved 170g (ikke varmluft).
Opskriften er fra iForm – dog har jeg erstattet sukkeret…
Skulle du have lyst, så kan du finde en anden version af kagen her – der er kommet chokolade i & skruer naturligvis på kalorieberegningen…..