Nemt, hurtigt & sundt!
Ingredienser
4g Becel vegetabilsk olie,
250g kogte kartofler i mindre skiver
150g champignon i skiver
75g rødløg, hakket groft
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
150g squash i tern
1 pakke (150g) stegte kyllingestykker fra Dit valg (90 kcal. pr. 100g), skåret i mindre stykker
3 store æg (170g i alt)
300 ml. skummetmælk
50g Philadelphia Sweet Chili
100g Cheasy hytteost 1,5% (70 kcal pr. 100g)
10g fiberHUSK
4 tsk. salt
2 tsk. peber
160g peberfrugt i strimler
Fremgangsmåde
Sørg for at bruge en stegepande, som kan tåle at komme i ovnen
Varm olien op & steg kartoflerne godt.
Når kartoflerne har fået lidt farve, tilsæt så champignon & steg i 5 minutters tid.
Tilsæt løg + chiliflager & lad stege til løgene er blanke.
Tilsæt squash & kylling & lad stege i nogle minutter.
Pisk æg, mælk, friskost, hytteost, fiberHUSK, salt og peber sammen.
Hæld æggemassen over grøntsager/kylling & pynt af med peberfrugtstrimler.
Hvis din pande ikke kan tåle at komme i ovnen, så hæld grøntsager/kylling i et ildfast fad & hæld æggemasse + peberfrugt over dér.
Bages i ovnen ved 175g varmluft i 40-50 min. hold øje med hvornår æggemassen er blevet helt fast.
Drys evt. med lidt friskklippet purløg – dét havde jeg ikke lige på lager da jeg lavede æggekagen….