Ingredienser
50g cashew nødder
8g finthakket hvidløg
310g rød peberfrugt i tern (ca. 2 stk.)
2 dåser hakket tomat, én med chili + én med hvidløg (eller uden, jeg synes bare de giver ekstra smag)
11g Herbamare (urtebouillon)
1 tsk. knust chili
1/2 tsk. knust spidskommen
600 ml kogt vand
Salt & peber
Fremgangsmåde
Først skal cashew nødderne ligges i blød i vand i ca. 30 minutter.
Svits derefter hvidløg, knust chili & knust spidskommen.
Tilsæt peberfrugter, vend godt rundt & lad simre i 10 minutter.
Tilføj hakkede tomater og (de drænede) cashew nødder, vend godt rundt & lad simre i 15 minutter.
Tilsæt kogende vand & bouillon, lad simre i 15 minutter.
Blend suppen med en stavblender & smag til med salt og peber.
Servér med skyr og et drys ristede nødder + et lille stykke ristet fuldkornsrugbrød. Så er der både de gode kulhydrater, proteiner og fedtsyrer (ikke med i næringsberegningen).