Suppe er så dejlig nemt at lave, og så er det ikke mindst lækkert & fantastisk varmende. Denne suppe er spicy på den overraskende måde (den kom lidt bag på mig)…
Ingredienser
500g tomater, halveres
400g røde peberfrugter (3-4 stk. alt efter størrelse), skæres i stænger
5g Becel vegetabilsk olie
165g hakkede rødløg
11g (3-4 fed) hakkede hvidløg
1 rød chili, kernefri & skåret i skiver
Reven skal af en stor økologisk appelsin
Friskpresset saft fra førnævnte appelsin
1 ltr. kogende vand
2 tern Knorr grøntsagsbouillon
1 tsk. smoked paprika
Salt & peber
Fremgangsmåde
Kom tomater & peberfrugter i et ovnfast fad, giv et drys salt + peber, & varm dem i ovnen ved 225g (alm. ovn) i 25 minutter.
Varm olien op i en stor gryde & sautér løg, hvidløg, chili & smoked paprika.
Tilsæt appelsinskal, appelsinsaft & de bagte tomater/peberfrugter (husk al den gode saft fra fadet).
Tilsæt kogende vand & bouillontern.
Lad det hele koge op & lad det simre i 20 minutter.
Blend suppen igennem med en stavblender.
Smag til med salt & peber.
Servér med en klat skyr & et godt ristet stykke rugbrød (ikke med i kalorieberegningen).
Opskriften er fra fitliving, mine beregninger ser dog anderledes ud, da jeg ikke har medtaget hverken relish eller brød…