Smuldrekage er noget af det nemmeste at bikse sammen, det smager fantastisk & så behøver det ikke at være usundt for at smage godt…
Ingredienser
Ca. 500g conference pærer (de er tilpas søde, til at man ikke behøver gøre noget ved dem)
100g finvalsede havregryn
100g Perfect Fit fra Easis
3 tsk. kanel
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
50g Becel pro-activ
30g vand
Fremgangsmåde
Start med at røre havregryn, Perfect Fit, kanel og vanilje godt sammen.
Rør herefter Becel og vand i, med en gaffel – du behøver ikke stikke hænderne ned i, selv om det er en smuldredej.
Stil dejen på køl.
Skræl pærerne, fjern kærnehusene & skær frugten i tern – der skal være 400g pære-tern.
Kom pærerne ned i bunden af et ildfast fad.
Lig dejen oven på pærerne – sørg for at sprede det godt ud, så alle pærerne er dækket.
Bag ved 180g varmluft i 10 min. skru ovnen ned til 165g varmluft, og bag videre i 20 min.
Lad kagen køle af inden du kaster dig over den!
Smuldre-dejen før bagning.
Servér evt. med en klat skyr rørt om med vanilje, og et drys kanel – ikke med i kalorieberegningen.
Pærerne kan naturligvis udskiftes med andre frugter/bær, men så ændrer kalorieberegningen sig… Men jeg vil bestemt benytte mig af den lækre smuldredej, til andre kager!