Hurtig, nem, enormt mættende & ganske proteinrig – fantastisk ret lige at kaste sammen, når man kommer hjem fra træning…
Ingredienser
5g Becel vegetabilsk olie
130g kartofler, skrællede & i tern
50g rød peber i tern
15g rødløg hakket halv-fint
100g Dit valg kyllingestykker (Fakta, 80 kcal pr. 100g)
1 æg (59g)
100g Cheasy hytteost 1,5%
10g sød chili sauce
75g agurk
Salt, peber & paprika
Fremgangsmåde
Start med at stege kartoflerne i den opvarmede olie – drys godt med krydderier
Pisk imens æg, hytteost & chili sauce sammen – tilsæt lidt salt & peber.
Hæld æggeblandingen på en anden (lidt mindre pande), lig låg på & lad stege ved mellem-svag varme.
Når kartoflerne er ved at være færdige, tilsættes rød peber, rødløg & kylling – vend godt rundt & lad det stege færdigt.
Tag låget af æggemassen, del den i mindre stykker & vend dem (med mindre du mener at du kan vende den hel).
Hæld kartoffelblandingen på en tallerken, kom æggemassen ovenpå & drys med små agurk-stykker.