Super mættende & sund salat – det er bare om at fylde op på vitaminkontoen i disse efterårstider…
Ingredienser
250g Cheasy A38
1 tsk. hvidvinseddike
½ tsk. citronsaft
½ tsk. Perfect Sød fra Easis
½ tsk. salt & 1 tsk. peber
350g kylling inderfilet (90 kcal pr. 100g)
390g broccoli, skyllet & i mindre buketter
120g groftrevne gulerødder (jeg brugte min spiralizer)
60g hakkede rødløg
210g skrællede æbler i tern
10g græskarkerner fra Urtekram, ristet på en tør pande
Ekstra salt + peber
Fremgangsmåde
Start med at røre dressingen sammen (cheasy, hvidvinseddike, citronsaft, Perfect Sød + salt & peber).
Stil på køl i en halv times tid.
Steg kyllingestykkerne på en tør god slip-let pande, krydr med salt & peber.
Kog broccoli buketterne i letsaltet vand i 4-5 min. Hæld vandet fra & skyl efter med koldt vand, for at stoppe kogningen.
Når dressingen har trukket i den halve time, tilsættes æblestykker lige når de er skrællet & skåret ud.
Tilsæt resten til dressingen, rør godt rundt & smag evt. til med mere salt + peber.
Drys med ristede græskarkerne ved serveringen.