Super lækker, mættende & sund frokost – proppet med protein. Det behøver slet ikke at være så kompliceret …
Ingredienser
2 æg
1 bæger æggehvide (40g, 45 kcal pr. 100g)
30g hakket spinat (frost, sund fornuft)
55g rød peber i små tern
4g økologisk ekstra jomfru kokosolie fra Urtekram
1 skive gulerodsbrød fra levebrød (eller andet rugbrød med 200 kcal pr 100g)
20g Philadelphia Sweet Chili (eller anden friskost med 155 kcal pr 100g)
Salt, peber & chiliflager
Fremgangsmåde
Tø spinaten op.
Pisk æggene sammen, tilsæt spinat & peber-tern, 1 tsk. salt, 1 tsk. peber & ½ tsk. chiliflager fra Urtekram.
Varm olien op på en lille stegepande, og hæld æggemassen på.
Kom et låg på stegepanden, og steg omeletten ved svag varme – vend den når massen har sat sig helt.
Rist rugbrød på en brødrister (jeg er vild med smagen af ristet rugbrød).
Smør Philadelphia på brødet.
Skær omeletten i mindre portioner & servér dem enten oven på brødet, eller ved siden af.
Opskriften er fundet i iForm magasinet.