Det må godt gå lidt hurtigt, og være lidt nemt en gang imellem – det behøver slet ikke at være så kompliceret…
Ingredienser
250g squash, skåret i mindre stykker
1 rødløg, skåret i tern
100g grøn peber, skåret i tern
10g Becel Vegetabilsk olie
1 spsk. mango curry krydderi fra Santa Maria (eller bare alm. karry)
2 tsk. knust chili & hvidløg fra Xing Fu (der kan også bare anvendes frisk chili og hvidløg)
1 ds. hakket tomat (400g)
1 dl. Cheasy naturel 0,1%
Saft fra ½ lime
Kryddersalt og krydderpeber
1 kyllingemedister 5% (400g)
Fremgangsmåde
Varm olien og rist karry af i den, tilsæt squash og lad dem stege let gyldne.
Tilsæt grøn peber, rødløg og hvidløg/chili, og steg til løgene er blanke.
Tilsæt tomat, yoghurt og lime.
Lad simre & smag til med salt & peber.
Klip hul i tarmen på medisteren, og pres små boller af kød ud i spilkogende vand krydret med kryddersalt.
Lad bollerne koge i ca. 5 min. indtil de frivilligt kommer op til overfladen.
Vend bollerne i tomatsaucen & smag til en ekstra gang. Lad simre i 15-20 min.
Servér evt. med Asian Kitchen nudler, eller pasta (ikke med i kalorieberegningen).