Jeg kan godt lide bare at hive det ned fra hylderne i forretningen, som jeg har lyst til at spise. Der skal ikke det store til, og vupti så har man et sundt + lækkert måltid!
Ingredienser
205g rødløg i grove skiver
8g presset hvidløg i krydderolie (4 stk.)
470g kyllingefilet 13% (100 kcal pr. 100g)
280g aubergine i grove tern
245g squash i grove tern
250g peberfrugt i grove strimler
455g store cherrytomater, halverede
1 ds. grofthakkede tomater m. oregano & basilikum, Sund fornuft (25 kcal pr. 100g)
385g blomkål i store buketter
250g Cheasy hytteost 1,5% (70 kcal pr. 100g)
2½ tsk. chiliflager fra Urtekram
1½ tsk. knust spidskommen
1½ tsk. cayennepeber
6 tsk. salt
6 tsk. peber
10g Becel vegetabilsk olie
Fremgangsmåde
Svits løg & hvidløg i varm olie, indtil løgene er blevet blanke.
Tilsæt chiliflager + spidskommen – rør godt rundt.
Svits kyllingen med, indtil den er brunet helt.
Tilsæt aubergine & lad stege et par minutter.
Tilsæt squash + peberfrugt, og lad stege et par minutter.
Tilsæt cayennepeber, salt + alm. peber.
Tilsæt cherrytomater + hakkede tomater – vend godt rundt.
Tilsæt Blomkål & lad det simre nogle minutter.
Tilsæt hyttehost, lad simre i ca 30 min. under lidt omrøring.
Smag til.
Jeg synes ikke denne ret kræver noget tilbehør, der er masser af gode mættende grøntsager…