Ingredienser
18g chiafrø + 55 ml vand
50g stenalderbrød blanding
120g Protein havregryn fra AXA (almindelige havregryn kan også bruges, så er der blot lidt mindre protein i grøden. Update 2021: det ser ikke ud til at disse forhandles i DK længere.)
30g goji-bær
30g Bodylab Whey Vanilla Milkshake proteinpulver (eller anden proteinpulver, som du måske lige har på lager)
5g FiberHUSK (den til bagning, kan også erstattes af loppefrøskaller/psyllium)
1g vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
5g Perfect Sød fra Easis
500 ml vand
175g Thiese Skyr
Fremgangsmåde
Rist stenalderbrød blandingen på en tør pande – vend godt rundt & lad afkøle.
Kom chiafrø og de 55 ml vand i en skål, rør godt rundt & lad trække i 15-20 minutter, indtil frøene har opsuget vandet.
Kom resten af ingredienserne i skålen & vend godt rund (Perfect Sød, vand & skyr tilsidst).
Stil skålen i køleskabet natten over, og vupti, så er der nem grød som ikke kræver mere tilberedning.
Grøden kan sagtens holde sig til 5-6 hverdage (hvis du er alene om at spise den) – og så er der sandelig også noget til overs til et par hurtige mellemmåltider/snacks.
Bonus-info: det bliver vanvittig godt, hvis det lige får et enkelt minut i microovnen før servering – jeg fandt ud af at jeg savnede den varme grød…