Ingredienser
65g Becel pro-activ
160g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
30g fiberfin
50g Perfect Fit fra Easis
1 knivspids salt
Saft & skal fra en lime
1 tsk. stødt kardemomme
1 tsk. stødt ingefær
15g vand
Sukrinmelis (læs her hvordan du laver din egen sukrinmelis & sparer penge)
Fremgangsmåde
Smelt Becel & lad det køle en smule af.
Bland imens alle de andre tørre ingredienser i en skål.
Tilsæt limesaft, vand & Becel & saml så godt som muligt med en gaffel.
Dejen skal begynde at smuldre sig sammen.
Saml nu dejen med dine hænder, det kan godt lade sig gøre – går det helt galt kan du altid tilsætte en smule mere vand.
Mas nu nogle dejklumper imellem dine håndflader & form dem som småkager (13 stk.)
Bages midt i ovnen på 200g (ikke varmluft) i 12-15 min.
Drys med en smule sukrinmelis, når kagerne er ude af ovnen.