Ingredienser
95g Becel pro-activ
100g Perfect Fit fra Easis
Korn fra 1 vaniljestang (gem evt. vaniljestangen & kom den i kagedåsen, det giver en god aroma)
30g fiberfin
185g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
½ tsk. strøget hjortetaksalt
Fremgangsmåde
De tørre ingredienser røres godt sammen.
Tilsæt Becel, rør sammen & sørg for at samle dejen godt (selv om det virker urealistisk, så kan det sagtens lade sig gøre, ved hjælp af varmen fra dine hænder).
Form dejen til små kugler og kom dem på en bageplade med bagepapir.
Giv hver kugle et mindre “tryk-16” med en gaffel.
Bages midt i ovnen på 180g (ikke varmluft) i ca. 15 min. hold øje med kagerne i de sidste minutter, da der er stor forskel på ovne & disse kager skal ikke blive brune, men kun gyldne ellers bliver de for tørre.
Opbevares i en god kagedåse (evt. sammen med vaniljestangen).