Skønne, sunde hindbærtrøfler – ingen sukker, masser af fibre & så smager de ganske enkelt fantastisk!
Ingredienser
80g Kellogs All-Bran Regular
12g fedtfattig kakao fra Urtekram
Skallen fra 1 økologisk citron
15g kokos fiber (kan erstattes af fedtreduceret mandelmel)
90g tørrede dadler fra Delicata
35g tørrede abrikoser fra Delicata
25g optøet/opvarmet Hindbær cubes (frost fra Frigodan)
100g Odense Hvid Chokolade
1g Frysetørrede hindbær fra Svansø, kørt fuldstændig til støv i en minihakker
Fremgangsmåde
Start med at køre All-Bran, kakao, citronskal og kokos fiber sammen i en foodprocessor – All-Bran skal være mere eller mindre pulveriseret.
Tilsæt dadler, abrikoser & hindbær & kør indtil det hele er én samlet masse.
Stil massen på køl i en halv times tid.
Form massen til 24 kugler.
Smelt chokoladen ift. anvisningen på pakken (maks 40g).
Dyp kuglerne i chokoladen* & drys dem efter hvert “kugledyp” med lidt hindbærstøv.
Stilles på køl i en times tid, og opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl.
* jeg plejer normalt at smelte mere chokolade end jeg skal bruge, ellers kan det være pænt svært at dyppe de sidste kugler i det. Den overskydende chokolade kan gemmes & gen-smeltes en anden god gang…