Super skønne, komplet sukkerfri kokostoppe – sådan nogle har jeg længe haft lyst til at bage, og de er virkelig helt fantastiske. De er søde, de er saftige – de er lige præcis som rigtige kokostoppe skal være…
Og ja, jeg er klar over at de ikke er spor kalorielette – men jeg hæfter mig ved at der absolut intet tilsat sukker er i (der skal ikke mere til at gøre mig glad, i denne sukker-jule-tid)!
Ingredienser
2 store æg
1 bg. Danæg æggehvide
100g Odense marcipan uden tilsat sukker (købes bl.a. i Føtex)
210g Perfect Fit fra Easis
300g kokosmel
60g mørk belgisk chokolade fra Easis
Fremgangsmåde
Riv marcipanen groft & pisk den godt sammen med æg/æggehvide.
Tilsæt Perfect Fit & kokosmel, og sørg for at få det pisket helt sammen (ikke helt nemt).
Stil dejen på køl i en time.
Form dejen til 20 kugler, og giv dem et ekstra tril så de får en spids top & giv dem et tryk i bunden, så den bliver flad.
Toppene kommes på en bageplade med bagepapir & bages i ovnen i ca. 15 min. ved 180g alm. ovn (ikke varmluft).
Toppene er færdige, når de er gyldne.
Lad toppene køle helt af på en rist.
Smelt chokoladen & dyp toppenes bund i den – lad chokoladen på toppene køle helt af i køleskabet.
Opbevares på køl i en lufttæt beholder.
Hvis du gerne vil spare lidt på kalorierne, så er det muligt at undlade dypperiet i chokoladen, de smager stadig helt fantastisk.