Fiskefrikadeller er fantastiske – så er der ikke mere at sige om dét!
Ingredienser
400g torskefilet
10g friskhakket dild
1 æg
40g fuldkornshvedemel
20g grovvalsede havregryn
10g Psyllium fra Finax
100 ml. skummetmælk
2½ tsk. salt
2½ tsk. peber
10g valnøddeolie
Fremgangsmåde
Hak fisken groft.
Rør den hakkede fisk sammen med dild, æg, fuldkornshvedemel, havregryn, psyllium, skummetmælk, salt + peber.
Farsen kan godt virke lidt “løs” i det – men den samler sig rigtig godt, når den bliver stegt.
Varm olien op på en god slip-let-pande.
Form farsen til 9 fiskefrikadeller, og steg dem på panden. De er forholdsvis store, så med mindre din stegepande er gigantisk, skal du nok dele stegningen op i to omgange (med 5g olie pr. gang)…