Skønne, lækre, cremede champignons – både godt som sauce & som selvstændigt tilbehør.
Ingredienser
225g rensede champignon i skiver/store tern
70g rødløg i tern
200 ml skummetmælk
100 ml Oma til madlavning (tidligere Milda) 4%
5g vegetabilsk olie
Et par dråber Perfect Sød fra Easis
Salt & peber
Fremgangsmåde
Svits løg i olien, kun indtil de lige er blevet blanke.
Tilsæt champignons & fyr helt op for varmen under gryden – så fordamper væsken, frem for at det bliver til en champignon-suppe.
Sørg for hele tiden at røre i gryden, så intet brænder på – giv et drys salt imens der svitses.
Når champignons er blevet ristet godt gyldne, tilsættes mælken & lad den koge næsten helt ind.
Tilsæt Oma & et par dråber Perfect Sød, lad det koge op & smag til med salt & peber.
Her spist til en lækker, crispy skinkesnitzel, med squash-spaghetti