Ingredienser
20g Becel vegetabilsk olie
3 tsk. mangokarry el. alm. karry
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. chiliflager fra Urtekram
450g fadkoteletter (4-6 stk.)
260g peberfrugt, skåret i mindre stykker
270g rødløg, i store skiver
2 fed hvidløg, skåret i mindre skiver
390g æble, udkernet, med skræl, skåret i store stykker
110g grønne bønner
125g små tomater (tomberrys el. cherrytomater)
1 dl vand
12g Oscar Gronsagbouillon (eller en anden bouillonterning)
325g cheasy a38 naturel 0,1%
1 spsk. soya
1 tsk. Perfect Sød fra Easis
Salt + peber
Fremgangsmåde
Svits karry, ingefær og chiliflager af i olien i en god stor wok e.l.
Brun koteletterne i krydderolien i et min. på hver side. Lig dem derefter i et ildfast fad.
Løg, hvidløg og æbler brunes godt af i den resterende olie. Sørg for at vende godt rundt i det.
Bønner og tomater vendes hurtigt sammen med løg/æbler.
Kom frugt og grønt oven på koteletterne.
Kog wokken af med vand tilsat bouillon. Sørg for at få alle krydderiresterne med.
Tilsæt soya, Perfect Sød og cheasy & lad det simre lidt.
Smag til med salt + peber & hæld det over i fadet.
Varmes på 200g (ikke varmluft), dækket til med staniol nederst i ovnen i ca. 20-25 min.
Servér med perlebyg, ris el.l. (ikke med i kalorieberegningen).