Lækker, nemt, varmende & sundt – velkommen til efterårets retter…
Ingredienser
230g Cannellino bønner fra “Bon Appetit”
½ lt. vand
1 tern Knorr Grøntsagsbouillon
100g grofthakkede rødløg
18g hele, pillede hvidløgsfed
125 ml. Oma til madlavning 4% (den tidligere Milda til madlavning, lilla brik)
150g fine ærter fra frost
1 frisk rød chili, skåret i små tern
Salt, peber, hvidløgspulver
Fremgangsmåde
Kog bønner, vand, grøntsagsbouillon-tern & hvidløg op – lad simre i 10 min. under låg.
Blend det helt igennem med en stavblender.
Tilsæt Oma & chili – smag til med krydderier (jeg brugte 2½ tsk. peber, 2 tsk. salt & ½ tsk. hvidløgspulver).
Tilsæt de frosne ærter, og varm igennem, indtil ærterne er varme.
Giv et friskt drys peber & servér f.eks. med er rigtig godt & nemt madbrød.