Bagt banan med skyr og mandelsplitter


Opskrift på lækker dessert, med kun 70 kalorier pr. 100g.

Bagt banan med skyr og mandelsplitter

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 70
Kulhydrater: 51 %
Proteiner: 37 %
Fedt: 12 %


Ca. 1 portion(er)
Ca. portions størrelse: 172 g
Ca. 120 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Dessert
Emneord: Kalorielet
Udgivet i marts, 2013
Opdateret i august, 2021

Skøn og hurtig dessert, eller aftensnack…

Ingredienser

1 banan
100g Levevis skyr
3g mandelsplitter
1 tsk. Perfect Sød fra Easis
½ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)

Fremgangsmåde

Varm din ovn op til 220g varmluft.
Kom bananen (MED SKRÆL) i et ildfast fad & varm den i ca. 10-15 min. Vend den når halvdelen af tiden er gået. Bananskrællen skal være sort.
Rist mandelsplitterne på en glohed pande, til de bliver gyldenbrune.
Rør skyr med Perfect Sød & vanilje.
Tag bananen ud af ovnen & skær skrællen op med en skarp kniv.
Arrangér banan & skyr på en tallerken, drys med mandelsplitter & lidt ekstra vanilje.

Ovnbagt banan
Ovnbagt banan, skåret op

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.