Ingredienser
70g Perfect Fit fra Easis
100g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
1 tsk. bagepulver
75g havregryn
15g fiberfin
100g kokosmel
65g tørrede abrikoser i små tern
45g hakkede valnødder
25g Becel pro-activ
20g lys sirup
30g vand
50g cheasy a38 naturel 0,1%
Fremgangsmåde
Bland Perfect Fit, mel, bagepulver, havregryn, kokosmel, abrikoser og valnødder i en skål.
Tilsæt Becel, cheasy, sirup & vand.
Sørg for at få det hele samlet til en sammenhængende dej.
Lav kugler på størrelse med en god valnød af dejen på en bageplade med bagepapir – sørg for at der er lidt afstand, og tryk dem lidt flade.
Bages midt i ovnen på 165g (ikke varmluft) i ca. 25 min. hold øje med kagerne i de sidste minutter, da der er stor forskel på ovne.
Lad kagerne hvile i ca. 5 min. på bagepladen efter de er taget ud & flyt dem derefter over til afkøling på en rist.
Opbevares i en god kagedåse.