Ingredienser
125g glutenfri mel (“Jytte mel” fra Superbrugsen – alm. mel kan også bruges, men så ændrer beregningerne sig)
25g fiberfin
50g Perfect Fit fra Easis
¼ tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker), eller korn fra ¼ vaniljestang
110g Becel pro-active (stuetemperatur)
Skal (2g) & saft (25g) fra ½ økologisk citron
Fremgangsmåde
Bland de tørre ingredienser & citronskal sammen.
Tilsæt citronsaft & Becel – rør godt sammen.
Sørg for at samle dejen godt med hænderne.
Rul nu dejen ud imellem to stykker bagepapir – så er du sikker på at dejen ikke farer rundt & sætter sig fast steder du ikke ønsker.
Udstik forme af dejen, saml kanterne sammen & rul ud & udstik igen – indtil der ikke er mere dej tilbage.
Kom småkagerne på en bageplade med bagepapir.
Bages midt i ovnen på 180g (ikke varmluft) i ca. 12-16 min.
Opbevares i en god kagedåse.