Det er rabarbertid, og så er det bare om at komme igang i køkkenet – de smager fantastisk & er utroligt alsidige…. Men det skal da ikke forhindre en opskrift på en ganske traditionel rabarbergrød!
Ingredienser
500g rabarber skåret i mindre stykker
3 dl vand
1 vaniljestang
1 spsk Perfect Sød fra Easis
3 tsk kartoffelmel
½ dl vand
Fremgangsmåde
Flæk vaniljestangen og skrab den fri for korn.
Kog rabarberne i de 3 dl vand, sammen med vaniljekorn og den flækkede vaniljestang i 10 min.
Fjern vaniljestangen og blend grøden helt lind med en stavblender.
Tilsæt Perfect Sød (smag til).
Rør kartoffelmel op i ½ dl vand, og jævn grøden med blandingen.
Lad grøden koge et par min.
Stil på køl & lad grøden køle helt ned.
Servér med en smule skummetmælk (ikke med i kalorieberegningen).