Fantastiske scones, med en god portion protein – stor mæthedsfornemmelse & rigtig gode efter en effektiv omgang træning.
Ingredienser
55g valleproteinpulver fra Urtekram
40g grove økologiske havregryn
30g kokosmel fra sund fornuft
30g fedtreduceret økologisk mandelmel fra funksjonell mat (du kan også lave din egen mandelmel, men så vil der komme langt flere kalorier i)
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
100g æblemos (50 kcal pr. 100g)
15g jomfrukokosolie uden smag
100g skummetmælk
1 tsk. Perfect Sød fra Easis
1 tsk. bagepulver
1 tsk. fiber husk (2g)
125g friske blåbær.
Fremgangsmåde
Rør alt på nær blåbær sammen, sørg for at få det samlet godt.
Vend blåbær forsigtigt i dejen.
Hæld dejen ud i en cirkel på et stykke bagepapir.
Bag i 20 min. på 165g varmluft.
Tag kagen ud af ovnen & skær den i 6 lige store stykker.
Sørg for at skubbe stykkerne lidt fra hinanden, så siderne også kan blive bagt/sprøde.
Bag videre til de er gyldne i ca. 15-20 min. – hold øje med at de ikke bliver brankede.
Opbevar i en lufttæt beholder på køl – de smager faktisk bedst når de er kolde.
Opskriften er en mindre modificering af proteinopskrifter‘s opskrift.