Spicy, cremet kyllingeret med masser af grøntsager, super nem at lave & så smager det bare helt fantastisk…
Ingredienser
70g røde splitlinser fra Urtekram
300g kyllingeinderfilet (100 kcal. pr. 100g)
310g squash i tynde skiver (svarer til 1 squash)
200g store blommetomater i skiver (eller andre faste tomater)
10g hakket frisk persille (+ lidt til pynt)
100g Philadelphia Sweet Chili
20 ml. Cheasy naturel A38
10 ml. sweet chili sauce (190 kcal. pr. 100g)
4g hvidløg i krydderolie – presset
Salt, peber + cayennepeber
Fremgangsmåde
Kog linserne efter anvisningen på posen – lad dem derefter dryppe godt af.
Brun kyllingeinderfilet på en grillpande (uden olie), krydr med salt, peber & cayennepeber
Kom squash-skiverne i bunden af et lille ildfast fad (spray evt. med en SMULE bagespray, før squash kommes i). Lig skiverne lagvist & krydr med salt + peber imellem hvert lag.
Bag squashen i 10 min. ved 200g varmluft.
Rør imens Philadelphia, Cheasy, chili sauce, persille & hvidløg sammen til en creme. Smag til med salt + peber.
Tag squash ud af ovnen & kom de afdryppede linser på.
Lig et lag tomater oven på linserne & krydr med salt + peber.
Lig kyllingefileterne ovenpå & smør cremen ud over det hele.
Slut af med lidt tomatskiver & krydr med salt + peber.
Varm i ovnen i ca. 15 min. ved 200g varmluft.