Ingredienser
50g forårsløg (ca. et bundt)
2 hvidløgsfed
270g peberfrugt (ca. to stk.)
425g kogte ris
1 dåse flåede tomater
400g kyllingefilet
120g revet ost Levevis 13%
3 dl. hønsebouillon
1 tsk. Spidskommen (smag til ift. hvor stærkt du ønsker det)
2 tsk. Chiliflager (smag til ift. hvor stærkt du ønsker det)
Salt og peber
Fremgangsmåde
Kog kyllingen i 20 min. Steg grøntsagerne, tilsæt flåede tomater, spidskommen, chili, salt og peber. Derefter tilsættes ris og bouillon, sammen med kyllingen (der er pillet i mindre stykker). Det hele kommes i et ildfast fad med revet ost oven på, og varmes i ovnen på 180 g (ikke varmluft) i 15-20 min.
Denne her opskrift er Foodies N’Fasion‘s opskrift.
Jeg har lavet en nyere udgave af denne lækre opskrift – ris er skiftet ud med perlebyg & så er der tilføjet bønner…