Ingredienser
30g smagsneutral kokosolie fra Urtekram
170g finthakket rødløg (jeg valgte den nemme løsning fra frost)
12g finthakket rød chili (1 stk.)
9g finthakket frisk hvidløg (2 fed)
10g mediumstærk karry fra Urtekram
2g Gurkemeje fra Urtekram
1000g kyllinge inderfilet, skåret i mindre mundrette bidder (90 kcal pr. 100g)
300g æblebåde, gerne med skræl (øko, eller vælg igen den nemme måde, de fåes på frost fra Frigodan)
1500 ml kogende vand
40g kyllingefond (Touch of taste, 75 kcal pr. 100g)
4 store laurbærblade
250 ml Oma til madlavning (tidligere Milda) 4%
Salt og Peber
Fremgangsmåde
Varm olien op i en stor gryde, og svits løg, chili, hvidløg, karry + gurkemeje.
Brun kyllingen af.
Tilsæt æblebådene (gerne i frossen stand), vend godt rundt.
Tilsæt kogende vand, kyllingefond og laurbærblade & kog op.
Tilsæt Oma, rør godt rundt & kog op.
Lad simre under låg i 20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Servér evt. med en klat skyr & et stykke ristet fuldkornsrugbrød (ikke med i kalorieberegningen).