Ingredienser
35g bønnepasta (soyapasta)
5g citronolie (alm. rapsolie el.l. kan også bruges, jeg synes bare citronolien giver en god smag)
100g ferske kyllingestrimler
130g rensede champignon i skiver
1 fed presset hvidløg
60g skyllede sukkerærter
40ml af kogevandet fra bønnepastaen (så HUSK at gemme det, når vandet hældes fra)
40g Philadelphia sweet chili
salt & peber
3g Parmigiano Reggiano fra princip! (parmesan, 392 kcal pr. 100g)
2g friskhakket persille
Fremgangsmåde
Kog pastaen 2 min. mindre end posens anvisning. Hæld vandet fra, men HUSK nu at gemme 40 ml. af kogevandet.
Varm olien op & rist champignon og hvidløg af ved høj varme.
Kom kyllingen på panden, og steg det næsten færdigt – krydr godt med salt og peber.
Tilsæt sukkerærterne og den kogte bønnepasta i et par minutter.
Tilsæt kogevandet + Philadelphia (vend godt rundt) og lad det koge helt ind.
Servér med parmesan og persille drysset over.