Ingredienser
1kg nye danske kartofler
190g rødløg i tern
250g skyllet broccoli i mindre buketter
10g Psyllium fra Finax
4 tsk. salt
3 tsk. peber
2 tsk. chiliflager
1 dl. skummetmælk
5g citronolie (alm. olie kan også bruges, det her giver bare en god smag)
8 store æg (410g)
255g Cheasy hytteost 1½ % (det var hvad jeg fik ud af en pakning på 250g)
Fremgangsmåde
Snit kartoflerne ultra-tyndt (jeg brugte mit mandolinjern – pas på fingrene)
Kog kartoffelskiverne i ca. 10 minutter. Kom løgtern og broccoli buketter i gryden, og kog videre i godt 5 minutter.
Pisk æg, krydderier, mælk, olie og hytteost sammen.
Kom grøntsagerne i et ildfast fad.
Hæld æggemassen over & sørg for at det kommer godt ned omkring grøntsagerne (vip lidt op i det hele med en gaffel).
Varmes i ovnen ved 180g varmluft i 40 minutter.