En kagecreme kan man jo bruge til mange ting – og den behøver ikke at være helt så usund, som man skulle tro…
Ingredienser
1 æg (55g)
10g Maizena Majsstivelse
200 ml. kærnemælk
3g Perfect Sød fra Easis
1 tsk. vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
Fremgangsmåde
Pisk ægget ud i en gryde.
Pisk majsstivelse HELT ud i ægget – ingen klumper!
Tilsæt resten, pisk godt til.
Varm langsomt op til kogepunktet – pisk ofte.
Lad småkoge i 2 minutter under konstant piskning.
Hæld cremen over i en dyb tallerken & dæk den til med husholdningsfilm. Husholdningsfilmen skal helt ned & ligge på cremen, så der ikke skabes kondens.
Lad cremen køle helt ned i køleskabet.
Brug cremen i fastelavnsboller, lagkager – eller hvad du nu lige har lyst til.
Portions beregningen er sat til en enkelt – det afhænger jo lidt af, hvad du skal bruge cremen til…