Dejligt mættende & cremet fiskeret, fyldt med lutter gode sager & et skønt chili-tvist….
Ingredienser
1 blomkål (315g afskårede buketter)
8g hvidløg
100g løg
250g afrensede champignon
240g squash
200g broccoli (afrenset)
1 pakke Philadelphia sweet chili 10% (200g – 155 kcal pr. 100g)
250 ml Milda 4% til madlavning
330g grønlandske rejer
Salt, peber & chiliflager
15g citronsaft
4g revet citronskal (økologisk naturligvis)
20g frisk persille
10g Becel vegetabilsk olie
Fremgangsmåde
Blend blomkål i en foodprocessor – det skal være lige så fint som ris.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær champignon i skiver
Skær broccoli i mindre buketter.
Skær squash i mindre stykker.
Varm olien op & svits løg + hvidløg, til løgene er blanke.
Tilsæt champignon og squash – lad stege i et par min.
Tilsæt blomkålsris, vend godt rundt & lad stege i et par min.
Tilsæt Milda & Philadelphia, rør godt rundt.
Krydr med 2 tsk. peber & 2 tsk. salt.
Kom broccoli i & lad simre i 15-20 min.
Pres rejerne fri for væske & svits på en virkelig varm slip-let-pande.
Krydr rejerne med 1 tsk. chiliflager.
Kom rejerne over i blomkålsblandingen.
Smag til med salt, peber, chiliflager & citronsaft. Jeg brugte yderligere 2 tsk. peber, 2 tsk. salt & 2 tsk. chiliflager.
Drys med frisk persille & revet citronskal ved serveringen.