Fish and CHIPS (del 2)


Opskrift på sunde rodfrugter til fish and chips, med kun 146 kalorier pr. 100g.

Fish and CHIPS (del 2)

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 146
Kulhydrater: 69 %
Proteiner: 8 %
Fedt: 23 %


Ca. 2 portion(er)
Ca. portions størrelse: 54 g
Ca. 79 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Aftensmad
Udgivet i august, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

180g skrællet kartoffel
120g gulerødder
110g rødbede
8g Becel Rapsolie (Omega 3)
Salt & peber
Frisk persille

Fremgangsmåde

Skær rodfrugterne ud i stænger.
Kom olie og krydderier i en pose – bland godt.
Kom rodfrugterne ned i posen, pust luft i & bland godt.
Rodfrugterne kommes i et ovnfast fad & bages i ovnen ved 200g (ikke varmluft) i 35-40 min.
Vend rodfrugterne af og til.
Drys med persille ved servering.

Servér som fish and chips, sammen med disse fish, denne remoulade & frisk-dampet broccoli.
En sådan portion indeholder samlet ca. 275 kalorier!

Fish and chips

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.