FISH and chips (del 1)


Opskrift på små rødspættebider til fish and chips, med kun 113 kalorier pr. 100g.

FISH and chips (del 1)

Næringsværdier pr. 100g

Kalorier: 113
Kulhydrater: 26 %
Proteiner: 7 %
Fedt: 67 %


Ca. 2 portion(er)
Ca. portions størrelse: 77 g
Ca. 87 kalorier pr. portion

Vær OBS på at næringsværdierne er beregnet via tilføjelse af mine opskrifter i en app, som kan beregne dem. Jeg kan ikke garantere, at beregningerne er 100% korrekte!

Kategorier: Aftensmad
Emneord: Kalorielet
Udgivet i august, 2012
Opdateret i august, 2021

Ingredienser

15g rugmel
5g sesamfrø
Salt & peber
200g rødspættefilet
10g Becel Rapsolie (Omega 3)
10g citronsaft

Fremgangsmåde

Skær rødspætterne ud i mindre stykker.
Hæld mel, sesamfrø og krydderier i en pose & bland dem godt.
Kom fisken ned i posen, pust luft i, luk til & bland godt.
Steg fisken til den er sprød og gylden på begge sider.

Dryp med citron før servering.

Servér som fish and chips, sammen med disse chips, denne remoulade & frisk-dampet broccoli.
En sådan portion indeholder samlet ca. 275 kalorier!

Fish and chips

Inspiration


Tre tilfældige af mine egne favorit-opskrifter, som måske kan inspirere dig.