Ingredienser
125g usaltet smør
125g Mørk belgisk chokolade fra Easis (430 kcal pr. 100g. Ingen sukker – sødet med stevia)
50g stærk kaffe
25g FiberSirup Clear
2 store økologiske æg (110g)
50g Sukrin Gold
115g most, moden banan
5g Perfect Sød fra Easis
1g vaniljepulver (IKKE vaniljesukker)
2g Dr. Oetker revet citronskal
10g Psyllium fra Finax
80g tørristede valnøddekerner
Fremgangsmåde
Smelt smør, chokolade, kaffe og FiberSirup – lad det køle lidt af.
Pisk æggene godt luftige.
Pisk sukrin, banan, Perfect Sød, vanilje, citronskal og Psyllium i æggene.
Vend chokolademassen i æggemassen & vend tilsidst de tørristede valnøddekerner i.
Kom dejen i en mindre springform (ca. 20 cm i diameter), med bagepapir i bunden.
Bages ved 175g alm. ovn i 1 time.
Lad kagen køle helt af – den bliver bedst af at overnatte i køleskabet.
Opskriften er en modificering af denne opskrift fra funktionelmad.
Disse brownies passer perfekt til en lækker dessert:
Bemærk at disse brownies indeholder 21,49g fibre pr. 100g – det er alligevel en hel del…