Ingredienser
150 gram dadler (jeg brugte Trope fruits dadler med kun 285 kalorier pr. 100g)
60g valnødder
40g kakaopulver
1 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
8g fintrevet appelsinskal (økologisk)
20g friskpresset appelsinsaft
25g kokosmel
Fremgangsmåde
Kør alle ingredienserne i en foodprocessor, indtil massen er finthakket.
Fordel den ud på et bagepapir, tryk den sammen, og form massen til en firkantet kage. Rul kagen på overfladen med en kagerulle, så du sikrer dig, at den er flad.
Hvis kokosmelet er meget groft, så giv det lige en tur i en hakker så det bliver helt fint. Pres det herefter ud oven på kagen.
Stil kagen på køl i mindst en time & skær den derefter ud i hapser-størrelser.
Selv om det har fået kategorien “fy!”, så er det altså ikke helt så fy som almindelig konfekt – alt med måde…!
Opskriften er en mindre modificering af iForm’s opskrift.